Entry-header image

Apartamente Stil Oriental

apartamente hotel Simfonia

Hotel Simfonia vă pune la dispoziție apartamente cu influențe orientale definite de spațiul generos și senzația de calm, serenitate și liniște. Cele două apartamente se află la etajul 4. Ferestrele mari lasă lumina să inunde fiecare colț pe timpul zilei, invitându-te să ieși pe terasă și să te bucuri de frumoasa panoramă a orașului, străjuit în depărtare de munții plini de verdeață sau de zăpadă.

În cultura orientală nimic nu este întâmplător, la fel și în apartamentele inspirate din bogăția spirituală a estului îndepărtat. Combinația de culori și așezarea mobilei respectă principiile de modelare a energiei pentru a se obține armonia și confortul desăvârșit.

Lumina caldă luminează discret elementele de decor bogate în detalii complicate și misterioase, ce abundă în simboluri ce stârnesc imaginația oaspeților noștri. Culoarea roșie, caracteristică în această cultură evenimentelor benefice, aduce, se spune, fericire, succes și prosperitate. Aceasta este încălzită de nuanțe line de maro și cafeniu, în timp ce formele geometrice se îmbină armonios în liniile mobilierului și obiectele decorative aduse tocmai din îndepărtata Asie.

Details

Availability

Prices start at: 450 lei per night

Reservation Form

Required fields are followed by *