Entry-header image

Camere Stil Clasic

camere stil clasic Simfonia

Camerele în stil clasic, localizate la primul etaj, reconstituie atmosfera luxului de palat regal de secol XVIII, într-un spațiu confortabil și primitor. Eleganța clasică se simte în liniile drepte, armonia majestuoasa a mobilierului, simetria și echilibrul detaliilor.

Vei aprecia biroul funcțional și scaunele comode dacă te afli în oras pentru afaceri, în timp ce patul elegant cu saltea modernă și perne cu puf îți vor capta interesul daca ești aici pentru relaxare sau după o excursie lungă și istovitoare.

Băile moderne cu accesorii de lux și cosmetice premium, desăvârșesc întregul concept pentru ca tu să te bucuri de un sejur în cele mai bune condiții.

Am luat măsuri suplimentare pentru sănătate și igienă, pentru a vă oferi certitudinea că siguranța dumneavoastră este prioritară.
Conform recomandărilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii virusului SARS COV-2, în perioada în care aceste recomandări sunt in vigoare,putem solicita oaspeților documente suplimentare care să ateste identitatea, itinerariul călătoriei și alte informații relevante.

Detalii

Disponibilitate

Prețurile încep de la: 380 lei per noapte

Formular rezervare

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button