Entry-header image

Camere Stil Mediteranean

camere stil mditeranean Hotel Simfonia hotel Râmnicu Vâlcea

O cameră are puterea să te poarte oriunde în lume, chiar dacă doar cu gândul. Mobila, designul interior, ferestrele largi și pline de soare te pot face să te simți pe țărmurile Greciei sau pe Costa Brava, chiar daca tu rămâi la poalele Carpaților, într-o camera stil mediteranean la Hotel Simfonia.

La al doilea etaj al hotelului, cu siguranță te vei simți mai aproape de nisipul mării, de valuri, într-o lume fără de griji. Camerele mari și pline de lumină te poftesc înăuntru și te îndeamnă să regăsești leneveala plăcută a vacanței chiar dacă ești în oraș pentru întâlniri de afaceri, oferindu-ți câteva ore de relaxare în mijlocul unei săptămâni agitate.

Simplitatea și eleganța se îmbină armonios cu culorile calde dominate de alb și albastru precum cerul senin și mobilierul suplu, cu stil. Camerele în stil mediteranean degajă liniște și relaxare și te invită să te bucuri de viață într-un cadru perfect armonios.

Am luat măsuri suplimentare pentru sănătate și igienă, pentru a vă oferi certitudinea că siguranța dumneavoastră este prioritară.
Conform recomandărilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii virusului SARS COV-2, în perioada în care aceste recomandări sunt in vigoare,putem solicita oaspeților documente suplimentare care să ateste identitatea, itinerariul călătoriei și alte informații relevante.

Detalii

Disponibilitate

Prețurile încep de la: 345 lei per noapte

Formular rezervare

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button