Entry-header image

Camere Stil Modern

camere stil modern simfonia

Fidele conceptului reflectat, în camerele stil modern din Hotel Simfonia, situate la etajul trei, culorile au devenit mai îndrăznețe, iar pereții au fost decorați cu elemente moderne ce aduc cu ele pofta de viață.

Noua ta reședință temporară îți dezvăluie un mobilier modern și cochet ce te îmbie să te bucuri din plin de fiecare clipă. Pereții au pentru tine câte o poveste, alta în fiecare cameră și te lasă să ți-o imaginezi ajutat fiind de decorul creativ, elegant și captivant, imaginat de cei mai tineri designeri cu care am lucrat.

Totul a fost ales până la cel mai mic detaliu pentru a servi confortului tău, de la geometria spațiului până la lumina odihnitoare a spoturilor. Spațiul pare că se mărește, albul mobilierului reflectând generos lumina ce patrunde prin ferestrele mari și luminoase.

Am luat măsuri suplimentare pentru sănătate și igienă, pentru a vă oferi certitudinea că siguranța dumneavoastră este prioritară.
Conform recomandărilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii virusului SARS COV-2, în perioada în care aceste recomandări sunt in vigoare,putem solicita oaspeților documente suplimentare care să ateste identitatea, itinerariul călătoriei și alte informații relevante.

Detalii

Disponibilitate

Prețurile încep de la: 380 lei per noapte

Formular rezervare

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button