Activități în Râmnicu Vâlcea hotel simfonia
Entry-header image

Activități în Râmnicu Vâlcea

Sunt multe locuri în care poți ajunge și multe “secrete” ale localnicilor pe care echipa noastră de la hotelul Simfonia sunt gata să ți le împărtășească. Te așteptăm la noi!

Excursii de o zi

Sunt o mulțime de activități în Râmnicu Vâlcea din care poți alege pentru a petrece timpul cât mai frumos! Cu mașina poți alege numeroase trasee de o zi sau doua. Dacă alegi să mergi pe Valea Oltului, fie poți să poposești la Călimănești sau să te abați de la drum pentru a descoperi Voineasa sau alte zone extrem de frumoase, ori te poți opri la Sibiu, un oraș recunoscut pentru frumusețea sa.

În drum nu trebuie să ratezi mănăstirile Cozia și Turnu, adevărate oaze de liniște și spiritualitate.

Pentru mai multe detalii despre ce poți vizita într-o excursie de o zi la Râmnicu Vâlnea și dacă te cazezi la Hotel Simfonia, poți accesa Vâlcea Turistică.

Iar noi îți stăm la dispoziție cu unele dintre cele mai bune condiții de cazare din județul Vâlcea, cu preparare de top pe care le poți servi la unul din restaurantele noastre sau pe singura terasă panoramică din Râmnicu Vâlcea.

Trasee cu mașina

Așa cum promiteam, când ajungi în Râmnicu Vâlcea sunt o mulțime de activități de făcut. Cu masina poti alege numeroase trasee de o zi sau doua.

Dacă ai mai mult timp și îti plac înalțimile, din oraș poți să ajungi relativ ușor, cu masina, pe două trasee extrem de spectaculoase: Transfăgărășan și Transalpina. Ambele drumuri sunt recomandate vara sau cel târziu până în luna Octombrie.

Indiferent de traseul sau de activitățile alese, la Hotel Simfonia vei găsi întotdeauna unele dintre cele mai bune condiții de cazare. Preparatele de la restaurantul nostru vă vor da putere pentru întreaga zi, iar priveliștea spre Munții Făgărașului ce se deschide de la terasa noastră panoramică vă va stârni instinctul de explorator.

Drumeții cu bicicleta

Dacă ești un pasionat al drumețiilor pe jos sau cu bicicleta, la doar 22 de kilometri găsești Băile Govora, un loc extraordinar în sine și de unde poți porni pe numeroase trasee către Mănăstirea dintr-un lemn sau Manastirea Horezu inclusă în patrimonial UNESCO sau Ruinele Castrului Roman Pons Vetus.

După câteva ore de pedalat printre minunățiile regiunii, noi te așteptăm cu preparate excelente, dar și cu servicii de cazare care să îți creeze tot confortul. Iar la terasa noastră panoramica te poți răcori cu o băutură energizantă, numai bună după efortul excursiilor cu bicicleta.

Pescuit

Lista cu activități în Râmnicu Vâlcea este lungă. Iubitorii de pescuit găsesc în zonă numeroase locuri în care pot practica acest sport și numeroase pescării și păstrăvării unde pot degusta specialitățile locului.

Fie că ai avut o zi bună la pescuit, fie că doar ți-ai încercat norocul, noi te așteptăm la hotel Simfonia cu o masă pe cinste preparată după rețetele marilor bucătari. Iar cametrele și facilitățile noastre de cazare te vor face să te simți absolut minunat!

Ski

Atunci când te cazezi la Hotel Simfonia, ai o mulțime de activități din care poți alege. Zona Lacul Vidra (Obârșia Lotrului, Voineasa – Vâlcea) un important punct de atracție turistică din România, are din 2012 o pârtie de schi care completează oferta turistică din zonă. Proiectat pentru a deveni unul din cele mai performante domenii schiabile din România, complexul schiabil de la Lacul Vidra (Voineasa) vă așteaptă pentru a realiza activități sportive de iarnă într-o zonă cu potențial turistic deosebit.

Pârtia de schi se află pe domeniu schiabil Voineasa, în nord-vestul județului Vâlcea. Distanța de la Râmnicu Vâlcea până la Ski Resort Transalpina este de aproximativ 100 Km.

Pe timp de iarnă, la Hotel Simfonia veți găsi tot confortul de acasă. Servicii de cazare ireproșabile, preparate culinare deosebite și singura terasă panoramică din Râmnicu Vâlcea ce se deschide amplă spre Munții Făgăraș.

Vizite și degustări de vinuri

Coborând de la Vâlcea spre Craiova, când ajungi în Drăgășani și-ți arunci privirea spre apus vei zări dealurile pline cu vii. O minunăție!

Ia-ți prietenii sau familia și oferă-le o ieșire originală. Puteți degusta vinuri specifice zonei, puteți vizita cramele și vă veți plimba prin vie.

Va propunem sa vizitati cramele Bauer, unde vă va întâmpina renumitul somelier Oliver Bauer.  Puteți să vă continuați excursia cu un popas la cramele Stirbey și să o încheiați cu o vizită la cramele Avincis. Vila Dobruşa, care şi-a deschis porţile pentru iubitorii vinului în vara anului 2011, cuprinde conacul, crama Avincis, 40 hectare de viţă de vie, mai multe hectare de pădure şi amenajarea peisagistică.

Iar la finalul zilei, ce poate fi mai plăcut decât să te cazezi la Hotel Simfonia, unul dintre cele mai bune hoteluri din Râmnicu Vâlcea?

Ne puteți contacta pentru informații și rezervări

    Call Now Button