despre hotel simfonia
Entry-header image

Despre Hotel Simfonia

Hotel Simfonia este alegerea perfectă pentru aceia care caută combinația perfectă între șarm, liniște și eleganță, într-un cadru perfect situat în centrul orașului.

O LUME A EXPERIENȚELOR CARE VĂ DEPĂȘESC AȘTEPTĂRILE

Despre Simfonia Boutique Hotel

Despre Hotel Simfonia se spune că este un hotel boutique în care am încercat să îmbinăm elementele de decor cât mai plăcut. Astfel, la fel ca într-o simfonie, am creat o muzică perfectă pe care fiecare oaspete o simte încă de când pășește în hotelul nostru. Mai mult decât atât, personalul nostru este mereu la dispoziția dumneavoastră.

Hotelul nostru are 5 etaje. La parter, pe lângă recepție, se află un lounge confortabil, amenajat în stil oriental, unde vă puteți relaxa în timp ce beți un ceai sau o cafea. De asemenea, la parter vă puteți delecta și cu o masă gătită după rețetele chefilor bucătari la unul din restaurantele noastre. La etajul 5 veți fi plăcut surprinși de cel de-al doilea restaurant Simfonia. Aici se deschide cea mai frumoasă priveliște din oraș asupra munților Făgăraș. Nu ezitați să vă petreceți timpul la terasa noastră special amenajată pentru a vă putea bucura din plin de spectacolul ce se întinde vast în fața dumneavoastră.

DESCOPERIȚI ȘARMUL SIMFONIA BOTIQUE HOTEL

Camere & Apartamente

Camerele sunt situate la etajele 1, 2, 3 și 4. Fiecare etaj este definit de un stil arhitectural diferit. Dacă la primul etaj vă puteți caza în camerele noastre clasice, la etajul al doilea puteți să vă dați voie să vă simțiți ca într-o vacanță în Grecia. Pentru aceia dintre dumneavoastră care prefetați stilul modern și jucăuș, am găsit combinația perfectă la etajul al treilea. Iar la etajul al patrulea, apartamentele în stil oriental vin să vă ofere experiențe din îndepărtata Asie.

PĂȘIȚI ÎN LUMEA MÂNCĂRURILOR CARE RĂSFAȚĂ SIMȚURILE

Restaurant & Terasă panoramică

Acordând o atenție deosebită detaliilor, decorul fiecaruia dintre cele două restaurante, de la etajul 5 și de la parter, a fost conceput pentru a crea emoții dintre cele mai plăcute.

În diminețile senine de pe terasa panoramica de la etajul 5 poți vedea Munții Făgăraș. În miezul zilei poți admira cum razele soarelui cad pe acoperișul caselor ce se întind până la marginea pădurii, iar seara poți admira un oraș ascuns printre lumini ce se reface pentru o nouă zi.

Call Now Button