transfer aeroport Râmnicu Vâlcea hotel Simfonia
Entry-header image

Facilități Hotel Simfonia

Hotelul nostru vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii pentru ca dumneavoastră să vă simțiți cât mai bine.

Fitness & Spa

Punem la dispoziția dumneavoastră o sală de fitness complet dotată, precum și saună umedă și uscată. Papucii și prosoapele pentru accesul la saună sunt asigurate.

Restaurant

Preferat deopotrivă de localnici si de oaspeții hotelului, restaurantul Simfonia te îmbie cu un meniu creat de către chefi veritabili pentru a bucura si cele mai exigente gusturi.

Terasă panoramică

Terasa Hotelului Simfonia este singura terasă panoramică din oraș unde puteți lua masa și admira priveliștea către munții Făgăraș, Cozia și Buila.

WiFi Gratuit

În hotelul nostru aveți acces gratuit la WiFi. Astfel veți putea ține întâlnirile de business sau vă veți putea bucura de beneficiile internetului chiar în camera dumneavoastră.

Parcare Gratuită

Punem la dispoziție oaspeților noștri parcare gratuită, atât supraterană, cât și subterană. Oferim faciliăți pentru încărcarea mașinilor electrice. Parcarea hotelului Simfonia este supravegheată video pentru ca dumneavoastră să aveți un sejur fără griji.

holte simfonia camera modern

Facilități Hotel Simfonia

Hotel Simfonia pune la dispoziția tuturor oaspeților facilitățile necesare pentru a le face experiența la hotel de neuitat. Ne pasă de șederea dvs. la noi și de aceea vă asigurăm toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un confort sporit.

TV
Băuturi și mâncăruri alese
Paturi twin și king
Aer condiționat
Room service
Băi complet utilate

timp liber

Te ajutăm să îți organizezi timpul petrecut la noi

Sunt multe locuri în care poți ajunge și multe “secrete” ale localnicilor pe care echipa noastră de la hotelul Simfonia este gata să ți le împărtășească. Te așteptăm la noi!

Excursii de 1 zi

Trasee cu mașina

Trasee cu bicicleta

Pescuit

Ski

Degustări de vinuri

Servicii personalizate

Deoarece ne dorim să vă simțiți cât mai bine posibil la Simfonia Botique Hotel, vă oferim aceste servicii personalizate:

Închirieri auto

Transfer aeroport

FITNESS & SPA

Există un singur stil în care poți construi o sală de Fitness și un SPA: Acela al relaxării totale!

Sala de fitness perfect echipată pentru a face față cerințelor celui mai exigent sportiv te asteaptă pentru a-ți prelua stresul acumulat peste zi.

De asemenea, poți alege între sauna uscată sau umedă sau poți savura un ceai aromat, contemplând culorile în tonuri complementare și muzica în surdină.

hol camera de relaxare
hotel simfonia camera de relaxare
benzi de alergat
Call Now Button