Entry-header image

Grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea

Zoo

Grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea este un loc perfect pentru familii. Dacă vă aflați prin zonă nu trebuie să ratați acest obiectiv turistic. Puteți să vă cazați la hotelul Simfonia și să vă bucurați de principalele atracții turistice din zonă, precum și de peisajele mirifce care vă vor tăia respirația. De asemenea, puteți admira priveliștea panoramică a orașului de pe terasa hotelului care vă oferă un view de excepție. Râmnicu Vâlcea este un oraș mic și primitor și poate fi refugiul tău pentru câteva zile de relaxare, unde vei uita de problemele și de grijile zilnice. O vacanță este binevenită oricând, iar cei de la hotelul Simfonia vă vor răsfăța cu cele mai delicioase preparate culinare și cu camere impecabil aranjate pentru un sejur cât mai plăcut.

Grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea – ce poți descoperi în acest loc

Grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea va fi, cu siguranță, atât pe placul copiilor, cât și a părinților. Aici veți găsi bucuria de odinioară și entuziasmul de a vedea animale, păsări și reptile, precum emu, iguane, tarantule, purceluși de Guineea, canguri, ratoni, pavianul, fazanul argintiu, căprioare, urși, lame, vulpi sau chiar un jaguar. Cei mici vor fi impresionați de toate aceste animale, întrucât nu au șansa de a le vedea zilnic. Grădina zoologică își are porțile deschise pentru toată lumea, începând cu toate vârstele. De asemenea, parcul pune la dispoziția vizitatorilor facilități pentru petrecerea timpului liber: ală de educare polifuncțională, sală de relaxare și parc de joacă pentru copii. Mai mult de atât, parcul zoo beneficiază și de un acvaterariu public la standarde europene.

Vizitatorii grădinii zoologice din Râmnicu Vâlcea se pot bucura și de cursuri de echitație. Caii sunt niște animale senzaționale, iar acest sport nobil, echitația este o modalitate excelentă de a petrece timpul liber.

Grădina zoologică adăpostește diferite animale, pe care le puteți vizita și fotografia tot timpul anului. De asemenea, dacă sunteți pasionați și de alte activități în natură, precum drumeții cu bicicleta sau trasee pe jos pe munte, atunci ați venit în locul perfect.

În Râmnicu Vâlcea aveți la dispoziție diferite atractții turistice, precum Casa memorială Anton Pann, Muzeul de Istorie sau Muzeul de artă „Casa Simian”. Această zonă frumoasă din România merită explorată din timp, întrucât are de arătat multe locuri fascinante.

Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea – explorați acest loc de poveste!

Grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea este deschisă pe tot parcursul anului:

  • Iarna (noiembrie-martie) – 09:00-18:00
  • Vara (aprilie-octombrie) – 08:00-20:00
  • Tarifele de vizitare sunt:
  • Adulti – 3 lei
  • Copii, Elevi (5-18 ani) – 2 lei
  • Copii (sub 5 ani) – gratuit
  • Grupuri organizate (minim 10 persoane) – 1 leu/persoana

Hotel Simfonia, este singurul loc din oraș de unde priveliștea către munții Făgărașului se deschide amplă, de o frumusețe copleșitoare. Totul este o simfonie de idei menită să bucure inimile celor pe care ii găzduiește. Acest boutique de 4 stele vă va face sejurul de vis și veți dori să prelungiți vacanța cât mai mult. Hotelul este perfect pentru cei care vor să se relaxeze și să evadeze din orașele mult prea aglomerate, care nu oferă liniștea necesară, pe care ne-o dorim cu ardoare câteodată. Personalul nostru vă va face să vă simțiți ca acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button