conferințe și evenimente Râmnicu Vâlcea hotel simfonia
Entry-header image

Conferințe și evenimente Hotel Simfonia

Spațiile noastre elegante și sofisticate oferă locația ideală, iar abilitățile personalului și meniul gourmet te asigură că va fi o experiență de neuitat.

Atunci când aveți nevoie de un spațiu intim pentru conferințe și evenimente în Râmnicu Vâlcea, Hotel Simfonia vă pune la dispoziție spații elegante și sofisticate. Acestea oferă locația ideală pentru dumneavoastră, iar abilitățile personalului și meniul gourmet vă asigură că va fi o experiență de neuitat.

ESTE MOMENTUL SĂ SĂRBĂTOREȘTI!

Petreceri private la Simfonia

petrecere pentru doamne

La Simfonia credem că orice eveniment ar trebui să fie special, de la zilele de naștere la aniversări, nunți și botezuri. Sărbătorirea merită cea mai mare atenție pentru detalii, astfel că spațiile noastre elegante și sofisticate oferă locația ideală, iar abilitățile personalului și meniul gourmet te asigură că va fi o experiență de neuitat.

Cele două restaurante pot fi transformate în funcție de tipul de eveniment pe care îl organizezi, de la un cocktail de înaltă clasă cu pahare de cristal, la o reuniune de familie cu preparate de gastronomie fină sau o vizita a partenerilor de afaceri cu muzică ambientală relaxantă.

Configurat în diferite feluri, fiecare dintre spații poate primi până la 60 de oaspeți, oferind flexibilitate pentru orice tip de eveniment. În cazul în care ai nevoie, îți punem la dispoziție o cameră în hotel și servicii de închiriere de mașini sau transfer la aeroport.

Toate spațiile pentru evenimente sunt echipate cu sisteme audio-video performante, mobilier special și beneficiază de Wi-Fi de mare viteză. Îți oferim consiliere și consultanță în organizare, precum și asistență pe parcursul întregului eveniment.

Prețurile pornesc de la 185 lei/ persoană.

cina romantica simfonia
restaurant simfonia
tort aniversar
sala de evenimente

UNIC, EXCLUSIV, INTIM

Conferințe și evenimente corporate la Simfonia

Fie că planifici o întâlnire restrânsă pentru 20 de persoane sau o întâlnire strategică cu membrii echipei de management, îți garantăm aceeași atenție pentru detalii când vine vorba de organizarea de conferințe și evenimente în Râmnicu Vâlcea.

Întâlniri de afaceri, prezentări, cursuri, seminarii și ședinte de consiliu pot fi aranjate în spațiile de conferințe modulare pentru un număr maxim de 50 de participanți.

Îți punem la dispoziție un pachet pornind de la 100 lei/ persoană ce include:

  • Sistem audio-video performant.
  • Video proiector și ecran de proiecție.
  • Wi-Fi de mare viteză, potrivit și pentru video-conferințe.
  • Asistență din partea personalului pe tot parcursul evenimentului.
  • Pachet catering pentru pauza de cafea și pranz.

Poți rezerva unul dintre cele două restaurante ale hotelului Simfonia pentru un dineu de afaceri cu până la 50 de invitați sau îți putem pregăti gustări și aperitive pentru pauzele întâlnirii. Îți garantăm o experiență de neuitat.

Te asigurăm că fiecare detaliu va corespunde gustului și bugetului tau.

Call Now Button