restaurant Simfonia Râmnicu Vâlcea - hotel ramnicu valcea
Entry-header image

Restaurant Simfonia

Restaurantul Simfonia te îmbie cu o vedere panoramică asupra orașului și un meniu creat de către chefi veritabili pentru a bucura și cele mai exigente gusturi.

Doar la Restaurant Simfonia ai parte de o vedere panoramică asupra orașului Râmnicu Vâlcea și de un meniu creat de către chefi veritabili pentru a bucura și cele mai exigente gusturi.

Preferat deopotrivă de localnici și de oaspeții hotelului, restaurantul Simfonia este spațiul ideal pentru orice moment al zilei. Prin gastronomia fină, atmosfera și designul aparte, Simfonia nu este doar locul în care poți mânca, ci un loc special pentru ocazii diferite: elegant pentru un pranz de business, cald și primitor pentru o întâlnire ca între prieteni, relaxat și rafinat în timpul unei degustări de vinuri la cină, vibrant și cosmopolit la petreceri private.

Acordând o atenție deosebită detaliilor, decorul fiecaruia dintre cele două restaurante, de la etajul 5 și de la parter, a fost conceput pentru a crea emoții dintre cele mai plăcute; tacâmurile și vesela sunt de cea mai bună calitate, strălucitoare și elegante, cu clinchete modeste și plăcute auzului. Scaunele cu tapițeria moale, extrem de confortabile, sunt special alese pentru discuții lungi și conversații ce te țin țintuit în fața preparatelor de gastronomie fină. În zilele de iarnă buștenii care troznesc în șemineu fac atmosfera mai caldă și vremea mai prietenoasă.

La noi vei păși în lumea mâncărurilor care răsfață simțurile. Un antreu preparat cu ingrediente proaspete, un desert demn de un restaurant cu stele Michelin, un răsfăț pe care îl merită oricine.

În diminețile senine de pe terasa panoramica de la etajul 5 poți vedea Munții Făgăraș. În miezul zilei poți admira cum soarele se lovește de acoperișul caselor ce se întind până la marginea pădurii, iar seara poți admira un oraș ascuns printre lumini ce se reface pentru o nouă zi.

Galerie foto Restaurant Simfonia

Program restaurant Simfonia

Mic dejun
Luni – Vineri 07:00 am – 10:00 am
Sâmbătă – Duminică 07:00 am – 11:00 am
Restaurant a-la-carte
Luni – Duminică 12:00 pm – 23:00 pm

Call Now Button