Entry-header image

Hotel spa – descoperă boutique Simfonia din Râmnicu Vâlcea

hotel spa - hotel simfonia

Dacă vrei să te cazezi la un hotel cu spa, atunci boutique-ul Simfonia din Râmnicu Vâlcea este alegerea ideală, dacă vă aflați în zonă. Personalul nostru vă va primi cu brațele deschise și vă asigurăm că veți avea parte de un sejur minunat. Călătorim pentru a descoperi locuri, oameni noi, civilizații și culturi din diferite părți ale lumii. Însă, vacanțele înseamnă și momente de relaxare, nu numai drumeții prin oraș și împrejurimi. Râmnicu Vâlcea este o locație incredibilă, care și-a păstrat farmecul de altădată. Poți vizita Casa memorială a lui Anton Pann, Muzeul de artă „Casa Simian”, Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Muzeul de Istorie sau poți face o vizită la podgoriile din Drăgășani, unde poți degusta vinuri savuroase, făcute chiar pe acele meleaguri. De asemenea, ai la dispoziție diferite activități ce îți vor face sejurul interesant, precum o sesiune de pescuit sau o drumeție cu bicicleta. Dar după o zi lungă și plină de activități diverse, te așteptăm să descoperi centrul nostru de spa, unde te asigurăm că că te vei relaxa și vei lăsa deoparte toate grijile și problemele. Hotel Simfonia este pentru toată lumea ce caută puțină aventură, liniște și relaxare totală. Dacă te-ai săturat de aglomerația și zgomotele obositoare specifice marilor orașe, atunci hotelul nostru boutique din Râmnicu Vâlcea este locația ideală.

Hotel spa – o vacanță plină de relaxare la Simfonia Hotel

Un hotel cu spa este combinația ideală pentru a avea o vacanță plină de relaxare și confort. Te vei putea bucura de momente incredibile în incinta hotelului Simfonia, unde te așteaptă o saună de relaxare cu hamam turcesc. Poți alege între sauna uscată sau umedă sau poți savura un ceai aromat, contemplând culorile în tonuri complementare și muzica în surdină. Acordurile ambientale te vor transporta într-un loc liniștit, edenic, unde îți vei putea reîncărca bateriile. Vei reveni în forță la muncă, și vei fi plină de energie după o astfel de vacanță. De asemenea, ai la dispoziție și o sală de fitness, în cazul în care ești o persoană activă și îți place să faci sport și în timpul liber.

Beneficiile unei sesiuni spa

Dacă ești în Râmnicu Vâlcea și vrei să te cazezi la un hotel cu spa, boutique-ul Simfonia este alegerea ideală. Însă, pe lângă faptul că sauna îți dă o senzație de relaxare totală, această are și și anumite beneficii pentru organismul tău.
Acum 3000 de ani, civilizația mayasa folosea sauna în scopuri terapeutice, dar și în timpul ceremoniilor spirituale. De-a lungul timpului, sauna a început să devină din ce în ce mai utilizată pentru beneficiile pe care le are pentru sănătate, precum:

  • are efecte relaxante – o sesiune la saună te va scăpa de grijile și problemele zilnice pe care le întâmpini la muncă sau în orice împrejurare. Sauna stimulează circulația sanguină și induce întotdeauna o stare de bine.
  • reduce riscul cardiovascular – studiile au arătat că cei care folosesc sauna de două sau trei ori pe săptămână pot avea un risc cardiovascular redus.
  • reduce durerile – așa cum am menționat mai sus, sauna stimulează circulația sanguină, dar temperaturile ridicate pot, de asemenea, să amelioreze atât durerile musculare, cât și pe cele articulare. După saună, veți observa că flexibilitatea articulațiilor este îmbunătățită.

Sauna uscată are efecte benefice asupra organismului, datorită modului în care este construită. Încăperea emană căldură uscată constant și este cosntruită din lemn, iar căldura provine de la o sobă pe care sunt puse pietre vulcanice care trebuie udate din când în când.

Sauna umedă ajută la detoxifierea corpului de toxine și înfrumuțesează pielea. Acest tip de saună cu aburi este recomandată persoanelor care rețin apa și sunt predispuse la probleme de circulație sau dificultăți de respirație. Sauna umedă oferă un beneficiu în plus față de sauna uscată prin inhalarea de aburi care contribuie la atenuarea congestiei, inflamației și tusei datorate alergiilor și altor probleme de respirație.

Hotel spa – alege un sejur relaxant la boutique Simfonia

Boutique-ul Simfonia de 4 stele este un hotel cu spa, ce îți asigură un sejur minunat, fără cusur. Personalul nostru va sta la dispoziția dumneavoastră la orice pas și veți fi fermecat de camerele în stil oriental, clasic sau mediteranean sau de terasa panoramică de unde veți putea privi munții Făgăraș în timp ce savurați o masă delicioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button