Entry-header image

Politica de rezervare, anulare și reguli de comportament în incinta Hotel Simfonia

Procedura de rezervare

Rezervările care nu includ informații valide despre un card de credit/debit, care nu au fost achitate în prealabil sau care nu au primit un depozit în avans sunt tratate ca rezervări nesigure de Hotelul Simfonia. Rezervările nesigure sunt menținute până la ora 11:00 în ziua sosirii; ulterior, Hotelul Simfonia își rezervă dreptul de a elibera camera fără notificare prealabilă.

Politica de anulare

Pentru rezervările individuale, garantate sau preplătite

Anulările fără penalități pot fi efectuate cu 2 zile înainte de data sosirii. Suma achitată în avans va fi rambursată în termen de maxim 10 zile de la solicitarea de anulare. In cazul anularii și rambursarii avansului, din valoarea totala incasata se vor retine comisioanele bancare aferente tranzactiilor.

Dacă anularea se face cu mai putin de 48 de ore înainte de sosire, se va percepe contravaloarea primei nopți de cazare, reținută din avansul plătit.

Pentru anulări cu mai putin de 24 de ore inainte de sosire sau în caz de neprezentare după ora 23:59 în ziua sosirii, se va percepe întregul cost al rezervării, dedus din avansul plătit.

Hotelul Simfonia își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului în caz de neprezentare.

Check-in și check-out

Check-in: după ora 16:00

Check-out: până la ora 12:00

Check-in-ul înainte de ora 16:00 și check-out-ul după ora 12:00 vor fi posibile în funcție de disponibilitatea hotelului. Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea hotelului la momentul check-in-ului, și, prin urmare, nu se pot garanta camere specifice, etaje sau camere adiacente. Solicitările de acest gen vor fi tratate ca preferințe și vor fi onorate în limita posibilităților.

Tarife Hotel Simfonia

Tarifele afișate pe site sunt în scop informativ. Pentru confirmarea tarifelor, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa contact@simfonia.ro sau să sunați la numărul de telefon afișat pe site. Tarifele variază în funcție de perioadă și tipul de cameră ales. Conducerea hotelului își rezervă dreptul de a modifica tarifele fără notificare prealabilă.

Condiții pentru copii și paturi suplimentare

Copiii cu vârsta până la 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare, dacă împart patul cu părinții. Un copil cu varsta sub 12 ani achită 55 de lei, dacă utilizează un pat suplimentar. Tinerii cu vârsta peste 12 ani și adulții achită 100 de lei pentru un pat suplimentar. Se poate monta un singur pat suplimentar in camera. Numărul de paturi suplimentare este limitat și este necesară confirmarea disponibilității acestora de către hotel înainte de sosire.

Responsabilități

Hotelul Simfonia nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele furturi sau daune survenite în camere, parcare sau alte zone ale hotelului. Este responsabilitatea oaspeților să își asigure bunurile și să supravegheze obiectele personale. Conducerea sau angajații hotelului vor anunța autoritățile în măsură să cerceteze orice infracțiune comisă în incinta hotelului.

Conducerea hotelului își rezervă dreptul de a refuza accesul în incinta hotelului sau de a solicita părăsirea acestuia a oricărei persoane care nu respectă normele de bună conduită, precum și a celor care tulbură liniștea și confortul celorlalți oaspeți.

Pentru a asigura un sejur plăcut și sigur, vă rugăm să respectați regulile și politica hotelului Simfonia.

Vă rugăm să aveți în vedere că în cadrul hotelului Simfonia, dorim să oferim un mediu plăcut și relaxant pentru toți oaspeții noștri. De aceea, vă solicităm să urmați următoarele reguli și recomandări:

Comportament

Hotelul Simfonia își rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a persoanelor aflate în stare de ebrietate, nepoliticoase, care pot afecta reputația hotelului sau pot deranja ceilalți oaspeți.

În incinta hotelului, consumul de băuturi și alimente aduse din exterior este interzis. Totodată, vă rugăm să evitați consumul excesiv de alcool, muzica la volum înalt, în interior sau în exterior, și să nu deranjați alți turiști prin activitățile desfășurate.

Aruncarea gunoaielor, inclusiv mucurile de țigară, trebuie efectuată doar în coșurile de gunoi și scrumierele disponibile. Aprinderea focurilor de orice fel este strict interzisă.

Fumatul nu este permis în camerele de hotel sau în spațiile publice. Camerele sunt echipate cu detectoare de fum, care pot declanșa alarma de incendiu.

Restaurant

Restaurantul este deschis zilnic între orele 07:00-24:00 Micul dejun se servește în intervalul orar 07:00-10:00( luni-vineri), 07:00-11:00( sambata- duminica). Conducerea hotelului va stabili dacă micul dejun se va servi sub formă de bufet sau a la carte. Pentru solicitări speciale, precum restricții alimentare sau opțiuni vegetariene, vă rugăm să le menționați la momentul rezervării.

Modificări ale politicii hotelului

Politica hotelului poate fi schimbată fără notificare prealabilă. În cazul ofertelor speciale, termenii și condițiile pot fi modificate, iar termenii prezentate în ofertă anulează termenii și condițiile menționate anterior.

Dacă nu se respectă una sau mai multe restricții din acest regulament, hotelul își rezervă dreptul de a acționa în conformitate cu legea pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne.

Call Now Button