transfer aeroport Râmnicu Vâlcea hotel Simfonia
Entry-header image

Transfer aeroport

De multe ori, drumul de la aeroport la hotel poate dura mai mult sau poate fi mai complicat decât un zbor de la mii de kilometri.

Pentru ca șederea ta în Râmnicu Vâlcea să fie fără griji, îți punem la dispoziție serviciul nostru de transfer de la/ la aeroport. Scapi de grija găsirii unui mijloc de transport, poți să economisești timp pretios, călătorești în confort, iar bagajele tale sunt în siguranță.

Indiferent de ora de sosire a avionului, fie că este în miezul zilei sau noaptea târziu când ți-ar fi greu să găsești chiar și un taxi, conducătorul nostru auto te va aștepta în zona de sosiri a aeroportului și te va ajuta cu transportul bagajelor. Mai mult decât atât, serviciul nostru de transfer de la/la aeroport este printre cele mai sigure din Râmnicu Vâlcea.

În cazul grupurilor, împreună cu partenerii noștri, vă putem punem la dispoziție mașini cu mai multe locuri sau chiar autocare care pot rămâne la dispoziția dumneavoastră pe toată durata călătoriei, până la întoarcerea la aeroport, iar dacă este nevoie, translatori sau ghizi turistici pentru a vă ajuta să descoperiți frumusețile zonei.

AeroportBucureștiSibiuCraiova
Luni -Vineri
orele 9:00 – 16:00 (tarif transfer de zi)
143eur* 88eur* 99eur*
Luni -Vineri
orele 16:00 – 09:00 (tarif transfer de noapte)
165eur* 110eur* 121eur*
Sâmbătă – Duminică 165eur* 110eur* 121eur*

Prețurile sunt exprimate în EURO și nu conțin TVA(19%).

Pentru rute personalizate, vă rugam să ne contactați la  contact@hotelsimfonia.ro / 0350.800.000 sau puteți utiliza formularul de mai jos:

Ne puteți contacta pentru informații și rezervări

    Call Now Button