Închirieri auto Râmnicu Vâlcea hotel simfonia
Entry-header image

Închirieri auto Râmnicu Vâlcea

Pentru a te deplasa mai ușor, ai nevoie de o mașină sigură și de încredere.

Orașul nostru este un punct din care poți ajunge în numeroase zone extraordinar de frumoase, dar pentru care vei avea nevoie să apelezi la un serviciu de închirieri auto în Râmnicu Vâlcea. Poți să petreci o zi întreagă pe Valea Oltului vizitând mănastirea Cozia, să descoperi izvoarele minerale de la Călimănești sau pur și simplu să te bucuri de peisaj în drum spre Sibiu. Poți să ajungi la Voineasa sau Băile Govora, adevarate oaze de relaxare sau poate trebuie să ajungi până la Pitești, un oraș la fel de frumos și plin de surprize.

Pentru a te deplasa mai ușor, ai nevoie de o mașină sigură și de încredere. În funcție de timpul tău disponibil sau de planurile de călătorie, îți putem pune la dispoziție o mașină, pentru o zi sau câteva zile, la prețuri foarte avantajoase prin serviciul hotelului Simfonia de închirieri auto în Râmnicu Vâlcea.

Pe timpul iernii, mașinile sunt dotate corespunzator, iar echipa noastră îți va oferi informații cu privire la drumurile cele mai sigure. La cerere, vă punem la dispoziție scaune pentru copii sau chiar șofer care să vă însoțească sau să vă conducă acolo unde aveti nevoie. Parcul nostru de autoturisme confortabile și sigure vă stă la dispoziție oricând și pe orice vreme.

Pentru informații suplimentare sau servicii de consultanță privind ofertele noastre de închirieri auto, vă rugăm să ne contactati la numărul de telefon 0350 800000 sau prin email la adresa contact@hotelsimfonia.ro.

Ofertă închirieri auto

Clasă mică

1-7 ZILE 37 EURO/ ZI
8-15 ZILE 35 EURO/ ZI
16-23 ZILE 32 EURO/ ZI
24-30 ZILE 30 EURO/ ZI
+31 ZILE 27 EURO/ ZI
GARANȚIE 200 EURO

Clasă medie

1-7 ZILE 65 EURO/ ZI
8-15 ZILE 59 EURO/ ZI
16-23 ZILE 56 EURO/ ZI
24-30 ZILE 54 EURO/ ZI
+31 ZILE 51 EURO/ ZI
GARANȚIE 300 EURO

Ne puteți contacta pentru informații și rezervări

    Call Now Button